Werkgerelateerde coaching

Werkgerelateerde coaching

Werkgerelateerde coaching

Merk je dat je regelmatig tegen dezelfde frustratie oploopt in je werk? Is de tijd dat je energiek naar je werk ging en met energie weer thuis kwam al te lang geleden? Loopt de communicatie met je collega of leidinggevende niet lekker? Weet je niet meer zo goed wat je wilt in je werk? Lukt het je niet om je werk goed te plannen?

Als jouw vraag hier tussen zit, dan is het inderdaad tijd voor een aantal goede gesprekken. Wellicht wil je daarmee erger voorkomen of heb je behoefte aan handvatten om gerichter na te denken over je carrière, zodat je daarmee effectiever aan de slag kunt. In een aantal stappen krijg je duidelijk waar ‘m de schoen bij jou wringt en kun je uitvinden hoe je je beter gaat voelen. In een intakegesprek bepalen we de kern van waar je tegen aan loopt en formuleren de coachvraag waar je een antwoord op wilt. Vaak zijn 5 tot 8 gesprekken voldoende om de nodige stappen te kunnen zetten.

Het is voor mij niet vanzelfsprekend dat je leidinggevende wordt geïnformeerd over de voortgang van het traject. Mocht dit wel wenselijk zijn, dan maken we daar op voorhand duidelijke afspraken over. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend, maar niet gratis.

Contact

Leiderschap

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching