Training en opleiding

Training en opleiding

Training en opleiding

Zo’n 20 jaar geleden ben ik begonnen als trainer in de soft skills of communicatieve vaardigheden. Zo’n beetje alle vaardigheden die daarbij horen, bestonden als onderdeel van standaard trainingen en die gaf ik met veel plezier. Gaandeweg breidde mijn pakket zich uit met leiderschapstrainingen, eerst vooral op het gebied van persoonlijk leiderschap, later vooral gericht op leidinggevenden van zowel kleine teams als grote afdelingen of bedrijven.

Van de diverse trainingen en opleidingen uit die tijd heb ik een aantal ingrediënten aaneengeregen tot een basispakket dat tot een passende opleiding is uit te bouwen. Daarbij focus ik me op 3 aandachtsgebieden, waarover via de knoppen hieronder meer te lezen is. Voor alle drie geldt, dat ze een doorkijk geven op de mogelijkheden en dat in samenspraak een fine-tuning plaatsvindt naar de specifieke opleidingswens.

Mocht je bij het doorklikken niet precies vinden wat je zoekt, neem dan contact met me op en samen kijken we wat er mogelijk is.

Contact

Interactievaardig SCRUMteam

Effectief leidinggeven

Zelfsturing