Tijd voor groei.

Tijd voor groei.
7 maart 2014 marieke

De winter is voor mij een periode geweest van ‘wachten tot er zich iets zou laten zien’. Dat viel niet mee. Lang leek het of er niets gebeurde en ik voelde me aardig nutteloos. Tegelijkertijd besefte ik dat mezelf forceren om iets tot stand te brengen, dat eigenlijk nog niets was, nog nuttelozer zou zijn. Ik werd met mijn neus op de beweging van het Bewustzijnswiel gedrukt en de uitdaging was het onbekende in te stappen en te ontdekken wat zich daar aandiende.  Toen dat langzamerhand gebeurde was ik aangenaam verrast en merkte dat de creativiteit die even weg leek, weer begon te stromen. Inmiddels ben ik volop aan het uitproberen en vormgeven aan wat er naar boven borrelde. Zo ga ik “Open vloersessies’ verzorgen, ben ik bezig met Sacha Bakker om een ‘Fit voor de markt’ traject voor vrouwen op te zetten en krijgt het teamwerk wat ik het afgelopen jaar heb gedaan meer vaste vorm in een “Transitietraject’.  Op mijn site verandert er hier en daar wat, een praktisch e-book over het Bewustzijnswiel krijgt meer vorm en binnenkort ben ik met mijn bedrijf ook op Facebook te vinden. De uitdaging is nu om rustig naar de ontwikkeling van het een en ander te kijken en voldoende ruimte te houden om bij te schaven, aan te passen en te zien wat werkt. Lente dus: tijd voor groei!