FEEST?

FEEST?
15 mei 2014 marieke

feest  2014-05-15 om 11.15.04Heb je er wel eens bij stil gestaan, dat feest de overtreffende trap is van fee?!  Als je terugdenkt aan sprookjes en wensen, weet je dus meteen waar ‘feest’ overgaat: de ultieme vervulling van al je dromen. Kijk, dat is nog eens een leuk perspectief op je verjaardag. En het schept verplichtingen naar degenen om je heen, die met je komen vieren; zij moeten die vervulling realiseren. Voor hen is feest dus eigenlijk synoniem voor wie is het ‘meest-fee’ .

De vraag die zich dan meteen opdringt is, hoe zij weten of ze in de goede richting zitten. Natuurlijk, met algemeenheden zitten ze altijd goed, maar komen ze daarmee voldoende dicht bij jouw dromen? Daar zit de uitdaging voor de jarige. Ieder jaar zal die zijn hartewensen kenbaar moeten maken. Luid en duidelijk. Anders is het niet eerlijk. Als je een feest wilt, zul je daar zelf de voorwaarden voor moeten creëren! Een pittige taak, die uiterste concentratie en tact vraagt.

Maar als je dat goed hebt gedaan, volgt het bevredigende moment van ontvangen. Daar kun jij, als jarige stralen, want met een goedgeplaatste lach, zoen en traan verhef je een fee tot feest. Happy Birthday!