Executive coaching

Executive coaching

Executive coaching

Executive coaching heeft als doel een leider van een organisatie te helpen bij zijn of haar unieke invulling van ondernemerschap. De leidinggevende is bijna altijd eindverantwoordelijk voor een grote afdeling of bedrijf. Een eenzame positie; de behoefte aan een sparringpartner is daardoor vaak groot. MetMariekeMouwe denkt op dit niveau mee, daagt overtuigingen uit en zet actief aan tot mentaliseren. Bij executive coaching is mijn rol vooral spiegelend. We bespreken casuïstiek in een zo breed mogelijke context.

Doel

Als topmanager, ondernemer of bestuurder is het soms best lastig om te overleggen met gelijkgestemden. Executive coaching heeft als doel jou te helpen bij besturing van de onderneming. Dat doen we door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen of verrassende invalshoeken voor te stellen, zowel vanuit een bedrijfsmatig als persoonlijk perspectief. Met executive coaching verbreed je jouw horizon en leer je verrassende mogelijkheden of oplossingen te zien.

Uitgangspunt

Executive coaching van MetMariekeMouwe neemt altijd als uitgangspunt jouw bedrijf en bedrijfsvoering. Vaak ben je als top van een bedrijf aanspreekpunt en beslisser en ook nog eens degene die de rest inspireert. Maar bij wie kun jij terecht voor inspiratie of om even ruggespraak te houden over wat te doen bij een moeilijke beslissing? MetMariekeMouwe stelt zich op als een professionele gesprekspartner, die je vooral helpt te focussen. Door gedachten te ordenen of eens anders naar zaken te kijken, ben je vaker in staat om tot verfrissende ideeën of nieuwe invalshoeken te komen. MetMariekeMouwe is vakkundig en ervaren op het gebied van ondernemen en bedrijfsvoering en kan je daarom heel goed een spiegel voorhouden.

Ervaring

In 2012 is MetMariekeMouwe begonnen. Maar ook daarvoor gaf ik al zo’n 14 jaar trainingen in het bedrijfsleven, bij zowel kleine en grote opdrachtgevers, van onderwijsinstellingen tot multinationals. De laatste jaren coach  ik zowel mensen uit de top van het bedrijfsleven als teams om hun prestaties te verbeteren. Mijn werkterrein is heel divers en juist dat ervaar ik als een verrijking. Grotere bewegingen in de maatschappij maak ik van verschillende kanten mee. En daar profiteren mijn diverse opdrachtgevers weer van.

Contact

Wil je meer weten over executive coaching en hoe ik je daar bij kan helpen? Neem dan contact op MetMariekeMouwe. Ik vertel je graag meer over wat ik doe en wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Leiderschap

Persoonlijke ontwikkeling

Werkgerelateerde coaching