Ervaring

Ervaring

Ervaring

Na een start als docent Nederlands in het middelbaar onderwijs ben ik ruim 20 jaar geleden uit nieuwsgierigheid het bedrijfsleven ingegaan. Sinds die tijd verzorg ik trainingen, maatwerktrajecten en individuele coachtrajecten. Nadat ik was afgestudeerd op de theateropleiding met onderzoek naar drama als middel binnen trainingen, ben ik bij de Academy van Capgemini gaan werken op het gebied van soft skills. Daar heb ik bijna 15 jaar opleidingen verzorgd voor grote klanten als KLM, Belastingdienst, UWV en natuurlijk Capgemini zelf. Aanvankelijk waren dat standaard trainingen, maar steeds vaker kreeg ik de kans peoplemanagers en high-potentials in leiderschapsprogramma's te begeleiden.

Vanaf dat ik in 2012 voor mezelf begon, is Capgemini klant gebleven. Diverse grote en kleine opdrachtgevers zijn daar de afgelopen jaren bij gekomen. Zo werk ik voor diverse onderwijsinstellingen als Avans Hogeschool, Jenaplanschool Gorkum en ICLON. Maar ook voor NS, Shell, Rabobank en UWV verzorgde ik trajecten. Met een aantal kleinere bedrijven als Business&Decision, NIXU/ESSC en Pivoton werk ik intensief en prettig samen. Juist daar kan ik op allerlei terreinen bijdragen aan de doelstellingen die men heeft.
Mijn werkterrein is kortom behoorlijk divers geworden. Juist dat ervaar ik als een verrijking. Grotere bewegingen in de maatschappij maak ik van verschillende kanten mee. En daar profiteren mijn diverse opdrachtgevers weer van.
Ben je benieuwd of ik 'iets' zou kunnen met/bij jouw bedrijf, stuur dan een bericht of bel!

Contact

Werkwijze

Over Marieke

Bewustzijnswiel als middel