Een nieuwe site!

Een nieuwe site!
1 juni 2018 marieke

Het is intussen 5 jaar geleden dat MetMariekeMouwe het licht zag. Zoals iedere zichzelf respecterende ZZP’er, vond ik dat een website niet kon ontbreken. Ik knutselde haastig een doe-het-zelf-site in elkaar, waarop ik terecht onmiddellijk van diverse kanten het commentaar kreeg, dat die een verkeerde indruk van mijn professionaliteit gaf. Toen heb ik me serieus verdiept in de wereld van WordPress. Pagina voor pagina bouwde ik mijn site zorgvuldig op, zodat die het daglicht wel enige tijd kon verdragen. Wie de afgelopen 5 jaar www.metmariekemouwe intoetste, kwam daarop terecht.

Inmiddels is het 5 jaar later, ben ik 5 jaar wijzer en heb een duidelijker beeld van wie ik ben als professional en wat ik te bieden heb. Ergens dit najaar, toen ik iemand naar mijn site had doorverwezen, bedacht ik me, dat ik de site weer eens goed moest bekijken. Toen ik dat daadwerkelijk deed, schrok ik! Nog steeds vond ik, wat ik gemaakt had, nog wel ‘creatief’ en ‘leuk’, maar professioneel gezien, weerspiegelde wat ik zag en las, niet meer hoe MetMariekeMouwe nu is. Een update zou een lapmiddel zijn: het werd tijd voor een nieuwe site. En ik besloot dat ik dat zou laten doen door mensen die daar verstand van hadden.

Oww, wat had ik graag gewild dat mijn site-makers alle lastige vragen over vorm en inhoud voor mij zouden oplossen! Dat zij precies zouden weten hoe ik mijzelf het beste kon verwoorden in de teksten en kon verbeelden in de foto’s. Natuurlijk was dat een illusie. En zo zat ik na 5 jaar opnieuw met dezelfde vragen te worstelen als toen ik begon. De belangrijkste voor mij: hoe maak ik duidelijk waarin ik me onderscheid en waarvoor je dus bij mij moet zijn?

Toen ik dit takje zag, vond ik mijn antwoord en dacht: zo is ‘t! Ik ben bij de bedrijven waar ik kom dat rode blaadje aan een tak vol groene. Door het kleurverschil ga je beter kijken, valt de eigenaardigheid van de individuele blaadjes en hun samenstelling meer op en ontstaat er balans. Dat is wat ik Met Marieke Mouwe doe. En hoe ik dat doe? Daar geeft deze nieuwe site je allerlei antwoorden op. Ik ben benieuwd naar jullie reactie!